anvaeghaza
ارسالها: | 9 |
عضویت: | 2 /3 /1403 |
|
بهترین کترینگ تهران
بهترین غذاهای محلی ایران کداماند؟ تنوع غذاهای محلی ایران بسیار زیاد است. برای سهولت در معرفی، بهترین غذای اداری محلی ایران را میتوان در چند دسته، تقسیمبندی کرد؛ دسته اول خورشها، دسته دوم پلوها، دسته سوم کبابها، دسته چهارم آبگوشتها و آشها، دسته پنجم خوراکها. در دسته خورشها، قورمهسبزی، قیمه، کرفس، فسنجان و قلیهماهی از بهترین غذاهای محلی ایران هستند. در دسته پلوها، لوبیاپلو، باقالیپلو، عدسپلو، سبزیپلو، زرشکپلو، آلبالوپلو و کلمپلو را میتوان جزو بهترین غذاهای سنتی ایران دانست. در دسته کبابها، کبابکوبیده، کبابچنجه، جوجهکباب، کباببرگ و کبابتابهای جزو بهترین غذاهای سنتی ایران هستند. در دسته آبگوشتها و آشها، آبگوشت رسمی، آبگوشت بزباش، آبگوشت به، آشرشته، آش ترخینه، آش دوغ و آش شلهقلمکار جزو معروف ترین غذاهای محلی ایران هستند و در نهایت در دسته خوراکها، کشکبادمجان، میرزاقاسمی، کوفته، دلمه و انواع کوکوها جزو لیست بهترین غذاهای محلی ایران قرار میگیرند البته گفتنی است که اگر بخواهیم فهرست کاملی از انواع غذاهای محلی ایران بنویسیم، مثنوی هفتاد من میشود! به همین دلیل، معروف ترین غذاهای محلی ایران را که در همه شهرها درست میشوند، انتخاب کردهایم. در واقع، شناختهشدهترین و معروفترین غذاهای محلی شهرهای ایران را در این فهرست گنجاندهایم. در ادامه، هریک از غذاهای نامبردهشده را بهتفصیل معرفی میکنیم بهترین غذاهای محلی ایران؛ انواع خورش خورشها از مهمترین غذاهای سفره ایرانی هستند. خورش را میتوان هم با برنج و هم با نان صرف کرد. خورشها عضو ثابت اغلب مهمانیهای ایرانیها هستند و رنگوبوی خاصی به سفره دلنشین ایرانی میدهند. ترکیب بینظیر عطر و طعم خورشهای ایرانی در خاطر بسیاری از گردشگران خارجی میماند. در ادامه، تعدادی از معروفترین خورشهای ایرانی را به شما معرفی میکنیم. خورش قورمهسبزی شاید بتوان خورش قورمهسبزی را معروف ترین غذای محلی ایران دانست. بسیار بعید است که در سراسر این کره خاکی، بتوانید یک ایرانی را پیدا کنید که قورمهسبزی را نچشیده باشد. این خورش یکی از لذیذترین غذاهای محلی ایران است و محبوبیتی عالمگیر دارد؛ تاجاییکه حتی پیتزای قورمهسبزی هم ابداع شده است! پیاز، گوشت، سبزی، لیموعمانی، لوبیا و روغن، مواد تشکیلدهنده این خورش لذیذ هستند. البته در هرکدام از شهرهای ایران دخلوتصرفهایی در فرایند پخت این خورش صورت میگیرد؛ مثلاً لوبیاقرمز با لوبیاچیتی جایگزین میشود یا در ادویهها و ترکیب سبزیها تغییراتی میدهند که همه این تغییرات براساس ذائقه، اقلیم و سلیقه مردم آن شهر است.
|
|
چهارشنبه 13 تیر 1403 - 10:00 |
|